1684576810289

Fra rene lagner til strategisk samarbejde

Når du sover på et af Sinaturs hoteller, kan du sove skønt og med ansvarligt sengelinned.

Alt fra sengetøj, duge, rengøringsklude, måtter og arbejdstøj ejes af De Forenede Dampvaskerier (DFD), som sørger for, at kædens tekstiler er rene og indbydende. Sengetøjet er lavet med en ansvarlig miljøprofil og er elegant, rustikt med ekstra luksuriøst komfort i en smuk beige nuance.

DFD og Sinatur har nemlig indgået et affaldsfrit samarbejde. Det betyder for eksempel, at kasseret sengetøj genanvendes i den DFD-ejede virksomhed UpCy og i fremtiden bliver til kokkejakker og tjenerskjorter hos Sinatur.

Det fører til en besparelse på 4,2 kg CO2 og 1.500 liter vand for hver kokkejakke sammenlignet med en lavet af en ny metervare.

En anden del af aftalen handler om et særligt rengøringskoncept fra DFD, som er kemikaliefrit, og hvor snavsede klude føres bort fra Sinaturs lokationer og i stedet indgår i processerne på DFD’s Svanemærkede vaskerier. Det kan give en CO2-besparelse på helt op til 72%.