vdkwocoflestgk

København har flest Green Key-hoteller

Wonderful Copenhagen, Destination Fyn og Destination Trekantområdet har de største andele af Green Key-hoteller blandt destinationerne viser en analyse fra VisitDenmark.

Som det fremgår af analysen er 39 procent af de københavnske hoteller mærket med Green Key og halvdelen af byens overnatning foretages på hoteller med mærket. Det samme gælder på Fyn og i Trekantområdet, som med henholdsvis 36 og 35 procent har en lidt mindre andel Green Key hoteller.

Med 16 Green Key hoteller ligger Aarhusregionen på en fin 3. plads hvis der tælles på antal hoteller og Nordjylland ligger med sine 9 Green Key hoteller på en flot 5. plads.

Da mange hoteller med Green Key er større end øvrige hoteller vil procentandelen være endnu højere, hvis der regnes på antal værelser end på antal hoteller, og i disse tal indgår heller ikke hoteller mærket med Svanen.

Du kan læse de nye tal for VisitDenmark her fra side 9 til 18.