accor

Accor og Green Key underskriver samarbejdsaftale

Samarbejdsaftalen mellem Accor og Green Key for 2022-2026 vil få Accor-hoteller til at implementere deres bæredygtighedsinitiativer gennem to foretrukne certificeringsprogrammer globalt, hvor af Green Key er det ene.

Accor er en af de største globale hotelkæder med over 5.400 hoteller på tværs af 40+ brands i over 110 lande på nuværende tidspunkt.

Accor har været engageret i det bæredygtige arbejde i mange år. Med nye mål sat i 2020 har koncernen besluttet at gå et skridt videre i sin bæredygtighedstransformation med det mål, at alle dets hoteller skal modtage en ekstern bæredygtighedscertificering inden udgangen af 2026.

På grund af Green Keys etablerede ekspertise på tværs af miljøansvar og bæredygtig drift inden for turistindustrien, er programmet blevet valgt af Accor som et af to foretrukne certificeringsprogrammer til at dække alle regioner globalt (undtagen USA og Canada, hvor Green Key ikke tilbydes).

Brune Poirson, Chief Sustainability Officer hos Accor sagde:

”Jeg er meget stolt af samarbejdsaftalen mellem Accor og Green Key, som nu får Accor-hoteller til at implementere deres bæredygtige udviklingsinitiativer gennem to foretrukne certificeringsprogrammer globalt. Det indikerer Accors forpligtelse til ansvarlig gæstfrihed og vil hjælpe med at øge ekstern anerkendelse af vores bæredygtighedspraksis blandt alle interessenter i branchen.”

Finn Bolding Thomsen, Green Key International Director, tilføjede:

“Vi er stolte over at blive valgt af Accor som en foretrukken certificeringspartner. Med vores store netværk af nationale operatører ser vi frem til at få muligheden for at støtte Accor med deres bæredygtighedsambitioner og se mange Accor-hoteller globalt blive tildelt Green Key."

 

Om Accor

Accor er en verdens førende hospitality-koncerner, der tilbyder oplevelser på tværs af mere end 110 lande i 5.400 ejendomme, 10.000 mad- og drikkesteder, wellness-faciliteter eller fleksible arbejdsområder.

Koncernen omfatter mere end 40 hotelmærker fra luksus til økonomi-klassen. Accor har forpligtiget sig til at tage positive handlinger med hensyn til forretningsetik og integritet, ansvarlig turisme, bæredygtig udvikling, samfundsopsøgende arbejde og mangfoldighed og inklusion. Accor SA blev grundlagt i 1967 og har hovedkontor i Frankrig.