Hotel Britannia

Hotel Britannia får grøn anerkendelse

Hotel Britannia er atter engang blevet tildelt Green Key, som er turismens internationale miljømærke

Hotel Britannia anerkendes nu for den grønne indsats, og hotellet er det eneste overnatningssted i Esbjerg, som har modtaget Green Key.

Hotellet i hjertet af Esbjerg har været tildelt Green Key for nogle år tilbage, da Palle Storinggaard tidligere var direktør på hotellet. Nu er han tilbage i direktørstolen igen og som ejer i gang med at genoptage Britannia’s grønne arbejde.

 - Både hotellets medarbejdere og jeg er naturligvis utrolig stolte over, at vi atter har modtaget Green Key, og vi vil bestræbe os på løbende at forbedre vores indsats til gavn og glæde for hotellets gæster og miljøet, udtaler direktør for Hotel Britannia Palle Storinggaard, der den 1. januar 2020 overtog driften af hotellet.

Grøn indsats på Britannia

Hotel Britannia lever op til Green Keys kriterier og har en elaftale, hvor der vælges grøn strøm fra danske vindmøller. Alle tekstiler er miljømærkede og fremstillet ansvarligt med lavt forbrug af kemi og sundhedsskadelige stoffer. Hotellet gør indsats for at begrænse madspild og for genanvendelse. Derfor vil du som gæst blive mødt med REFOOD mærket som er en tillidsbaseret certificering.

Om hotellet

Hotel Britannia med 108 værelser er et moderne 4-stjernet hotel placeret ved Torvet i Esbjerg, en helt unik placering midt mellem kulturhuse, byens bedste shopping og turistattraktioner. Herfra kan du inden for gåafstand nemt komme rundt til det hele.

 

Læs mere om hotellets grønne indsats…