img2

Green Key partnere med DestiNet Services

Green Key og det europæiske netværk for bæredygtig turisme Udvikling (ecoTRANS) formaliseret samarbejdsaftale om anvendelsen af ​​DestiNet Services.

Green Key og det europæiske netværk for bæredygtig turisme Udvikling (ecoTRANS) formaliseret samarbejdsaftale om anvendelsen af ​​DestiNet Services.

Ecotrans administrerer DestiNet , den førende uafhængige informationsportal for bæredygtig og ansvarlig turisme på verdensplan. Den er registreret som "FN´s partnerskab for bæredygtig udvikling " for at give mere gennemsigtighed i " junglen "  af mere end 100 miljømærker til hoteller, destinationer eller rejsearrangører.

Aftalen omfatter formidling af information om Green Key programmet og de mere end 2000 tildelt Green Key virksomheder gennem "DestiNet Market Place" hjemmeside og atlas . Desuden vil DestiNet tjenester omfatter Green Key i bæredygtig turisme publikationer, postforsendelser til rejsearrangører og rejsebureauer, destinationer og netværk, grøn turisme information og marketing tjenester (f.eks GreenHopping , BookDifferent og TravelMotion ).

Finn Bolding Thomsen , International Green Key direktør , siger: " Det er et væsentligt skridt for Green Key at have oplysninger om Green Key på den uafhængige DestiNet platform og dermed letter adgangen til markedet af øko-certificerede virksomheder til turister, rejsearrangører og rejser organer i Tyskland, Europa og faktisk i hele verden."

Herbert Hamele fra ecoTRANS tilføjer: "Vi er glade for at kunne informere regelmæssigt om Green Key, da det er verdens største miljømærke for overnatning."