img4

Drik mere vand fra hanen - og mindre kildevand

Under Eurovision i uge 19 gøres der en indsats for at fremhæve det danske postevand som noget unikt, og det vil blive tilbudt til både deltagere, pressen og gæsterne. Hvis I ønsker at støtte op om denne indsats, kan I benytte vedhæftede opslag og/eller ark – direkte eller suppleret med jeres logo.

Under Eurovision i uge 19 gøres der en indsats for at fremhæve det danske postevand som noget unikt, og det vil blive tilbudt til både deltagere, pressen og gæsterne. Green Key virksomheder kan støtte op om denne indsats ved at benytte tilsendt materiale.

Det nye internationale kriterium 6.24 giver point til virksomheder, der primært benytter postvand frem for kildevand.

Drik mere vand fra hanen

Test viser at det smager bedre, er billigere og mindre sundhedsskadeligt at drikke postevand frem for flaskevand. Det er miljømæssigt også klart det bedste valg, da købevand på flaske bruger 1.500 gange så megen energi at fremstille, som en tilsvarende mængde fra vandhanen.

Derfor bruger mange Green Key virksomheder koldt postevand i stedet for kildevand på flasker. Det gør at du som gæst automatisk er med til at spare energi, plastik og vand uden, at det går ud over din oplevelse og smagen. Så vælg vand fra hanen i stedet for kildevand på flaske, når det er muligt.