Miljømærkede hoteller bedre styr på forbruget

I Cornell Hospitality Report fra marts 2014 beskrives en undersøgelse som viser, at hoteller med miljømærker på tværs af størrelse og antal stjerner er mere ressourceeffektive og dermed har bedre styr på deres driftsomkostninger end dem som ikke er mærket.

I Cornell Hospitality Report fra marts 2014 beskrives en undersøgelse som viser, at hoteller med miljømærker på tværs af størrelse og antal stjerner er mere ressourceeffektive og dermed har bedre styr på deres driftsomkostninger end dem som ikke er mærket. Det gælder både, når der ses overordnet på hotellets ressourceforbrug og når der måles på den enkelte gæst.

Undersøgelsen består af 2.894 hoteller i 48 amerikanske stater fordelt på hoteller forskellige størrelser og fra 2 til 5 stjernede hoteller. På baggrund af undersøgelserne konkluderes det, at miljømærkede hoteller har minimeret deres generelle og kundernes ressourceforbrug. Indsatsen med miljømærker har dermed bidraget til en bæredygtig udvikling og øget ressourceeffektivitet i hotelbranchen. betyder det, at denne gruppe af amerikanske hoteller har nydt godt af at blive miljømærket.

Læs rapport...