Styregruppemode Okt2015

Styregruppemøde holdt i drivhus på Vesterbro

Green Key holdte styregruppemøde i drivhus på Guldsmedens Carlton, så selvom det var midt på Vesterbro var det lys og højt til loftet. Styregruppen fik ved mødet lejlighed til at høre om Guldsmedens arbejde med bæredygtighed.

Green Key holdte styregruppemøde i drivhus på Guldsmedens Carlton, så selvom det var midt på Vesterbro var det lys og højt til loftet. Styregruppen fik ved mødet lejlighed til at høre om Guldsmedens arbejde med bæredygtighed.

PR & Communication Manager Kirsten Aggersborg fortalte om deres koncept og tanker bag bæredygtighedsarbejdet. Alle kædens hoteller har fx Det Økologiske Spisemærke i guld og dermed over 90 % økologi. Deres detaljeringsgrad er bemærkelsesværdig med alt fra brug af miljøvenlig maling til nedbrydelige servietter med budskab om at nedbringe madspild.