Fairtravel

Bæredygtig turisme betaler sig...

...både af økonomiske og miljømæssige årsager, men også så vi kan håndtere fremtidens vækst i turismen. Det var en af budskaberne fra CEO Jeppe Klockareson (billedet) fra Fair Travel ved RUC Innovations konference Guld og Grønne Skove.

...både af økonomiske og miljømæssige årsager, men også så vi kan håndtere fremtidens vækst i turismen. Det var en af budskaberne fra CEO Jeppe Klockareson (billedet) fra Fair Travel ved RUC Innovations konference Guld og Grønne Skove.
 
Her fortalte Mikal Holt Jensen fra Green Key om hvordan der kommunikeres bæredygtigt hos Green Key og hvordan det er vigtigt at have dokumentationen på plads, når man kommunikerer om det bæredygtige. Se præsentation...
Konference sluttede med at ph.d. professor Steen Hildebrandt fortalte om, hvorfor det er vigtigt at tage ansvar nu - og at vi passende kan starte med at gøre en indsats selv i det nære, bl.a. når skiftende regeringer zig-zagger med deres bæredygtighedskurs.