Susbrandkonference

Bæredygtige brand konference i København

København skal være vært for Sustainable Brands nordeuropæiske konference i 2016.

Sustainable Brands er et community af mere end en million erhvervsledere, der ønsker at styrke og udvikle bæredygtighed hos brands ved at agere som det gode eksempel.

København skal være vært for Sustainable Brands nordeuropæiske konference i 2016. Sustainable Brands er et community af mere end en million erhvervsledere, der ønsker at styrke og udvikle bæredygtighed hos brands ved at agere som det gode eksempel.

"København, der er kendt for at arbejde dedikeret med bæredygtige forretningsstrategier – og som har det imponerende mål at blive den første CO2-neutrale hovedstad i 2025 – er det perfekte sted at samle et 'økosystem' af erhvervsledere og virksomheder omkring bæredygtighedsdrevet brandinnovation," lyder begrundelsen fra grundlægger og adm. direktør KoAnn Vikoren Skrzyniarz.

Konferencen forventes at få ca. 500 deltagere og skal afholdes på Green Key hotel Radisson Blu Scandinavia Hotel i København.

Læs mere hos Wonderful Copenhagen...