GSTC

Green Key tildelt GSTC-godkendelse

Green Key er nu godkendt af Global Sustainable Tourism Council (GSTC), som er et globalt initiativ dedikeret til at fremme bæredygtig turisme indsats rundt i verden.

Green Key er nu godkendt af Global Sustainable Tourism Council (GSTC), som er et globalt initiativ dedikeret til at fremme bæredygtig turisme i hele verden.

GSTC godkendelsen giver en international og bred anerkendelse af Green Keys miljøindsats og er en blåstempling af ordnningens arbejde, som er vigtig for samarbejdspartnere fx rejsebureauer. En rejsegigant som TUI vil kun mærke hoteller som bæredygtige, hvis de er mærket med miljømærker godkendt af GSTC, og det er Green Key hermed blevet. I Holland har TUI netop afventet denne godkendelse i forbindelse med ingåelse af aftaler med hoteller.  

For at blive GSTC-godkendt skal miljømærker opfylde en række kriterier, som er opstillet af organisationen. I disse kriterier indgår også nogle CSR-elementer, som også skal integreres i Green Keys kriterier. I Danmark træder reviderede kriterier i kraft i 2017, når alle medlemmer er blevet informeret og rådgivet om indhold og betydning.

Læs mere på den internationale hjemmeside...