Green cleaning

Gå-hjem-møde: Sådan spares tid, penge og miljøbelastningen på rengøringen

Hvad koster virksomhedens rengøring? Kan den optimeres? Og gøres mere bæredygtig?

Hvad koster virksomhedens rengøring? Og hvad kan optimeres? Budgettér virksomheden rengøringen korrekt, kan man spare penge og undgå dyre ekstraregninger. Det sætter HORESTA fokus på ved et gå-hjem-møde onsdag d. 20. september 2017 kl. 13-15.30.

Mødet er for virksomheder, der ønsker en bedre forståelse af, hvilke værktøjer man kan gøre bruge af, når omkostningerne til rengøring skal mindskes. Desuden vil der blive givet råd til, hvordan rengøring og vedligeholdelse bliver en fælles opgave på tværs af afdelingerne i virksomheden. 

Ved arrangementet kan du også høre HORESTAs miljøchef og Green Key sekretariatsleder, Mikal Holt Jensen, fortælle om ”Grøn rengøring”. Han vil give indblik i, hvordan virksomheder kommer i gang med bæredygtig rengøring, og hvilke fordele det giver virksomhederne, der har taget dette skridt fuldt ud. 

Læs mere og tilmeld dig...