crowne_plaza460x400_2.jpg

Fuldt blus på grønne møder

MødeMekka på Crowne Plaza Copenhagen Towers har særligt fokus på kreative, resultatgivende og bæredygtige møder.

Lige nu er man noget særligt, når man lever op til bæredygtighed på sine møder og konferencer. Men skridt for skridt bliver grønne møder snarere det gængse end det særlige og besværlige. De største hotelkæder er allerede langt fremme med grønne møder, fordi de forudser, at efterspørgslen vil stige.

Mange mødeplanlæggere ser ideen i at få den kredit, som ansvarlighed og bæredygtige møder kaster af sig. Men hvor skal man starte, hvis man gerne vil med på den grønne vogn? Det svar kan man få på MødeMekka for professionelle mødeplanlæggere den 23. november i København, hvor alt fra foredrag, forplejning og 45 udstillende mødesteder præsenteres i grønne rammer.

En af Danmarks største ildsjæle inden for bæredygtighed, Pia Ratsach fra Go Green Danmark giver konkrete tips til at få bæredygtighed ind som en naturlig del af sine møder på en måde, som både kan begejstre og give mening for deltagerne. Nogle af de møde- og konferencesteder, som er længst fremme i forhold til bæredygtighed vil være personligt til stede.

Se mere om MødeMekka på Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers