AAEAAQAAAAAAAAs-AAAAJDVhYWE5ZTVmLTE0NTItNDZmNy1iNzYwLTAzN2M1ODAzODk5Mw.png

Green Key til bæredygtige Guldsmeden hoteller

Hotelkæden Guldsmeden er kendt for sin bæredygtige profil, som går ned til mindste detalje. Ligefra det økologiske spisemærke i guld til bæredygtige servietter med "Love food - Hate waste". Nu er de seks hoteller i Danmark også mærket med turismen internationale miljømærke Green Key.

I forbindelse med Danish Travel Award 2017 fik Guldsmeden beskeden om, at deres seks hoteller i Danmark nu er mærket med Green Key, som et supplement til Green Globe og Det Økologiske Spisemærke i Guld.

Green Keys styregruppe er dybt imponeret over Guldsmedens miljøarbejde, hvor det bæredygtige tænkes med i alt og ned til mindste detalje med stil og et glimt i øjet. Dette er et forbillede for andre i branchen, og der kan på hotellerne hentes stor inspiration – både fra danske og udenlandske kolleger. Det bæredygtige element gennemsyre alt, hvad de laver, og hotellerne har iværksat mange gode miljøtiltag og har allerede en proces hvor miljøet tænkes med i alt, hvad de foretager sig. 

De godkendte hoteller er:

Ved Danish Travel Award modtog Guldsmeden ligeledes prisen som bedste hotelkæde foran to andre kæder med Green Key, som er Sinatur og Comwell. Marriott, også med Green Key, blev kåret som årets hotel i København.