booking-booster-final-event_green

Booking.com støtter nye projekter indenfor bæredygtig turisme

Booking.com vil støtte nye projekter indenfor bæredygtig turisme med to millioner euro. Guldsmeden Hotels bakker op om initiativet.

“Det er en nødvendig vej at gå for os allesammen, så vi med god samvittighed kan fortsætte med at drive vores forretning. Så det er et klædeligt initiativ, boooking.com tager. Vi stiftede selv i sommeren 2016 I Love Eco Hotels, hvor vi støtter Travel Foundation,” siger Kirsten Aggersborg, der er PR og kommunikationsmedarbejder for Guldsmeden Hotels, som er certificeret med Green Key, Green Globe og Det Økologiske Spisemærke.

Sidste år blev Booking.com Booster programmet lanceret. Det støtter nystartede virksomheder, der ønsker en bæredygtig profil. Der sker bl.a. gennem en treugers workshop og tildeling af legater for to millioner euro.

Det program gentages i år, men med tilføjelsen af to nye initiativer, Booking Cares Fund og Booster Labs. Booking Cares Fund uddeler også legater for to millioner euro til “nonprofit-nytænkere inden for bæredygtig turisme og hjælper dem med at finde på nye og uventede løsninger, der kan styrke lokalsamfund, bevare og fremme kultur, beskytte naturressourcer og fordele turistaktiviteter mere jævnt”.

Ansøgernes projekter skal være baseret på data og kunne give målbare resultater, og afhængig af ansøgningen vil der blive tildelt mellem 100.000 og 250.000 euro.

Læs hele nyheden på StrandBy...