sinaturgron

Sinatur Storebælt tilbyder et grønt alternativ

Storebælt-hotel støtter stigende tendens med et nyt madkoncept, der skal imødekomme gæsternes ønske om grønnere alternativer eller vegetarmad.

Tendensen til at træffe et aktivt til- eller fravalg i forhold til kosten er stigende, og det har fået Sinatur Hotel Storebælt til at indføre et nyt koncept, der skal imødekomme gæsternes ønske om grønnere alternativer og muligheden for at kunne vælge retter uden f.eks. animalske produkter.

”Vi vil gerne kunne imødekomme den stigende efterspørgsel på blandt andet grønnere retter tilberedt efter vegetariske og veganske principper. Derfor har vi netop introduceret et helt nyt og grønt tiltag til vores morgenbuffet, som vi kalder ”Det grønne hjørne”. Formålet er at gøre det nemmere for vegetarer, veganere og folk, der bare godt kan lide masser af grønt i deres kost, at få et solidt måltid mad lige efter deres smag”, siger direktør på Sinatur Hotel Storebælt, Jan Larsen.

Og det er ikke kun på morgenbuffeten, at Sinatur Hotel Storebælt går grønt til værks. Både på frokost- og aftenmenuen tilbyder hotellet ligeledes retter, der er tilberedt efter veganske og vegetariske principper. De veganske retter på a la carte menuen blev præsenteret tilbage i oktober, hvor hotellet afholdte en vegansk aften, der bød på en 3-retters veganermiddag.

 Læs mere om Det Grønne Hjørne ...