landal-soehoejlandet

Så kan du også få en mere bæredygtigt ferie i Søhøjlandet

Nu kan du også bo bæredygtigt på Landal Søhøjlandet, som netop har fået Green Key. Det betyder, at centret lever op til en masse miljøkrav, som er din garanti for at stedet gør en indsats for at passe på miljøet. Centret undergår i øjeblikket en kraftig forvandling, så det i endnu højere grad svarer til gæsternes behov.

Landal har overtaget  5 Dayz feriecentre, som er ved at blive mærket med Green Key. Tidligere var det Landal Rønbjerg der blev certificeringen med Green Key, men nu gælder det samme for Landal Søhøjlandet ved Silkeborg.

Centeret har et nyt madkoncept på vej, hvor madspild minimeres og vejes, og der kommer endnu flere økologiske varer. Butikkens sortiment udvides også med flere lokale varer.

I løbet af foråret renoveres hovedbygningen, så du som gæst kan nyde de fælles faciliteter med god udsigt over området. I den forbindelse installeres energibesparende LED og bygningen isoleres bedre. Damerne har allerede gavn af de renoverede dameomklædningsrum med vandbesparende faciliteter, mens det snart også er mændenes tur.

Møbler vil så vidt muligt blive genbrugt, da centeret af hensyn til miljøet ikke bare ønsker at købe nye, når de gamle er fine og fungere godt. 

Dig og din familie vil også i højere grad blive tilbudt gode oplevelser i omgivelserne, men hvor ting som findes i naturen kan tages med ind og bearbejdes på værksteder.

Søhøjlandet har også skiftet vandvarmeanlæg til pool, som sparer både vand og energi.