business-dinner-3

Miljøcertificerede konferencesteder i statens konferenceaftale

Mange konferencesteder certificeret med Green Key eller Svanen er med i rammeaftalen for staten, hvor miljøindsatsen vægter positivt i forhold til udvælgelsen af konferencestederne.

Moderniseringsstyrelsen har den 18. januar 2018 tildelt rammeaftale om indkøb af konferencefaciliteter i Danmark (Konferenceaftalen). Eksempler på Green Key mærkede konferencesteder, som er med i aftalen er en række Comwell hoteller, Munkebjerg Hotel, Kragerup Gods, DGU Huset i Aarhus som netop er kommet med, vandrehjemmene i Kalundborg og Esbjerg osv. 

Moderniseringsstyrelsen har haft en række krav til leverandørerne ved indgåelse af den nye konferenceaftale. Der har blandt andet været ønsker til mødelokalernes kvalitet og indretning, økologiske råvarer i forplejningen samt til leverandørens miljøarbejde.

”Vi har i 25 år arbejdet med bæredygtighed i Scandic, og alle vores hoteller er i dag Svanemærket af Miljømærkning Danmark. Vi er engageret i samarbejde med lokale, danske leverandører, når det gælder det kød og fisk, vi serverer på hotellerne,” siger Casper Puggaard, kommerciel direktør for Scandic i Danmark.

 Moderniseringsstyrelsen har meddelt følgende tilbudsgivere, at de tildeles en rammeaftale