sg_and_lione_messi-500x333

Vil du være på hold med Messi?

Det er vi der arbejder med bæredygtig turisme heldigvis blevet. Messi er udnævnt som UNWTO ambassadør for ansvarlig turisme i lørdags på Camp Nou i Barcelona.

Messi er blevet udnævnt som UNWTO ambassadør for ansvarlig turisme i lørdags på Camp Nou i Barcelona efter kampen F.C. Barcelona - Leganés.

Prisen blev givet af UNWTOs generalsekretær, Zurab Pololikashvili.

"Under mine rejser har jeg haft mulighed for at kende andre kulturer og samfund samt andre måder at se verden på, og det er meget berigende. Verdens turismeorganisation som er en specialiseret organisation for De Forenede Nationer arbejde for at gøre turismen til en kilde for udvikling, og jeg er glad for at kunne deltage i denne mission om at fremme ansvarlig turisme ", sagde Lionel Messi.

Lionel Messi er beundret over hele verden, ikke mindst på grund af sine resultater med til F.C. Barcelona de seneste år, hvor han pt. har vundet i alt 30 titler, herunder otte spanske mesterskaber, fire Champion League og fem King’s Cups i Spanien.

"Messi er en unik sportsmand og et eksempel på, hvordan viljestyrke og konstant arbejde giver gode resultater. Det er en stor ære at have Messi tilsluttet til UNWTO og sammen med andre kendte personligheder om at fremme de positive værdier og fordele, som turismen repræsenterer ", sagde Zurab Pololikashvili.

Messi er den første fodboldspiller i historien, der har vundet fem Ballon d'Or - de første fire vundet efter hinanden - og fire europæiske guldsko.

Læs nyhed...