friends-eating-together-resized

To good to go åbner butik på Frederiksberg

Too Good To Go udvider deres madspildskoncept med en adresse i hjertet af Frederiksberg, hvor du kan hente overskudsvarer fra grossister. Økologi, øl, grøntsager og juices kan bla. reddes via appen og afhentes i de nye lokaler.

Too Good To Go bekæmper madspild ved at hjælpe fødevareforretninger med at sælge deres overskydende mad. 

På årets hidtil varmeste dag blev der holdt åbningsreception af verdens første Too Good To Go butik. H.K.H. Prinsesse Marie var med til at indvie de nye lokaler og overværede taler fra Too Good To Gos direktør Mette Lykke samt stifter af Stop Spild af Mad, Selina Juul. Prinsessen afhentede derefter den allerførste lykkepose fra butikken, der markerede den officielle åbning af butikken.

"Det taler også til nogle gammeldags snusfornuftige værdier, som giver mening for folk. Det er dejligt at redde klimaet, men det er også rart at spare penge", udtaler Too Good To Gos direktør Mette Lykke.

Too Good To Go er en international virksomhed med et globalt mindset. Virksomheden er startet i Danmark og arbejder ud fra hovedkontoret i København og lokale kontorer rundt om i Europa.

Læs mere om åbningen på årets varmeste dag...