businessdinner-2

Firstmovers businessfolk er også bæredygtige

Forretningsfolk er ikke miljøsvin, bare fordi de er på job. Så skru ned for overfloden, og fokuser mere på bæredygtighed.

Fremtidsforsker Kirsten Østergaard Poulsen minder om, at gæster har deres holdninger og livsstil med, uanset om de kommer i fritiden eller i forretningssammenhæng. »Der er en tendens til at betragte business som et særligt segment, men forretningsfolk er ikke miljøsvin, bare fordi de er på job. Så skru ned for overfloden, og fokuser mere på bæredygtighed – også på businessclass,« opfordrer hun. »Det er hverken muligt eller bæredygtigt for en virksomhed at kunne opfylde alle kunders ønsker til hver en tid. Men i stedet for at sende kunderne skuffede videre kan man bruge lokale samarbejdspartnere, som kan levere varen,« foreslår Kirsten Østergaard Poulsen.

Firstmovers ønsker hoteller, der i højere grad føles som et individuelt hjem eller en social klub med fælles aktiviteter fra madlavning og spisning ved langborde til yoga, koncerter og solnedgangsfester. »Igen er bæredygtigheden det vigtigste afsæt. Den ansvarlige og nøjsomme livsstil præger vores valg. Har man som virksomhed ikke et værdisæt eller handlingsplaner, der tager højde for det, er det på tide at komme i gang. Men lad være med at prale med tiltagene, for kunderne forventer faktisk, at der allerede er styr på det, « slutter Kirsten Østergaard Poulsen.

Læs hele artiklen i Visitor på side 20.