boy-playing-in-aarhus

59 % af værelserne i Aarhus er miljømærket efter Green Key-mærkning af Wakeup Aarhus

Slår rejsende vejen forbi Aarhus, har de nu endnu flere ’grønne’ muligheder. Wakeup Aarhus blev ved årsskiftet miljømærket med Green Key og slutter sig til 7 andre Green Key hotel og konferencesteder i byen.

Wakeup Aarhus er nu blevet mærket med Green Key, og Arp Hansens Wakeup-koncept er miljømæssig et godt valg, da hotellerne har udbredt brug af LED-belysning, nøglekort og sensorer, der begrænser energiforbruget etc. De tre hoteller i København er mærket med Green Key sammen med det omtalte i Aarhus.

I efteråret 2017 blev Guldsmeden Aarhus tilsluttet Green Key, som også har bæredygtige hoteller i København, men nu også åbner hoteller udenfor Danmark. De øvrige Green Key hoteller i byen er Comwell Aarhus, Hotel Ritz, City Hotel Oasia, Radisson Aarhus og First Atlantic.

De syv Green Key hoteller har sammenlagt 1050 værelser og med de tre Scandic Aarhus City, Vest og Mayor, som har Svanen, er 1591 værelser i Aarhus miljømærket. Da det især er de større hoteller, som har Svanen og Green Key, betyder det, at 59 % af byens værelser er med miljømærke, mens det er 45 %, hvis der tælles på antal hoteller.

 DGI Aarhus blev konferencecertificeret med Green Key i 2018.

Læs også: Nyt år med syv nye Green Key medlemmer

Læs også: Aalborg med 50 % miljømærkede værelser