Stiften.jpg

Forbrugere efterspørger grønne hoteller

Sekretariatschef hos Green Key og miljøchef i HORESTA, Mikal Holt Jensen, oplever, at der er kommet større fokus på bæredygtighed på hoteller og konferencesteder. Flere bliver miljøcertificerede.

De fleste af os er nok klar over, at det er en god idé at spare på vandet og huske at slukke lyset, når man forlader sit hjem. Og mange af os ønsker at tage vores grønne vaner med, når vi skal på ferie, skriver Fyens.dk.

I hvert fald er der kommet et øget fokus på bæredygtighed på hoteller, campingpladser og konferencecentre. Det mærker man hos turismens miljømærkning Green Key, der en del af HORESTA, der står for at miljøcertificere hoteller, campingpladser og konferencecentre m.m. Ordningen er international og tæller 58 lande.

”Vi kan se, at flere vil være med. Og vi oplever generelt i branchen, at der er fokus på at være grøn. Mange vælger at bruge miljømærksningsordningen”, fortæller Mikal Holt Jensen, der er miljøchef hos Green Key.

Læs mere på Fyens.dk.