sustainable-cooling-1

Guldsmeden vil spare vand med ny teknologi

Green Key mærket Guldsmeden vil i fremtiden sparer vand og energi med nyt miljøvenligt brusersystem baseret på NASA-teknologi på sit nyeste hotel.

Guldsmeden får teknologi fra firmaet Orbital Systems på alle 214 værelser, når gruppens sjette hotel i København åbner i år på Islands Brygge. Orbital-teknologien er udviklet på basis af NASA-forskning til mulig bemandet Mars-mission

”Orbital-teknologien genbruger noget af vandet, så man sparer 30 og 90 procent af vandforbruget, alt efter badets længde. Systemets filtre kan ”genkende” vand med for højt indhold af for eksempel sæbe og shampoo og udleder dette for at sikre filtrene længere levetid og sender i stedet rent vand ind,” siger PR- og kommunikationschef for Guldsmeden Hotels, Kirsten Aggersborg, til STANDBY.dk.

Guldsmeden Hotels har foreløbig den nye teknologi på otte værelser på sit største hotel, Axel Guldsmeden i København. Det er dyrt at installere i eksisterende hoteller, men kommer på samtlige 214 værelser på kædens næste nye hotel på Islands Brygge i København.

Læs hele nyheden på Standby...