wakeuplobby

Wakeup-konceptet er miljømæssig et godt valg

Alle Arp. Hansens Wakeup-hoteller - tre i København og et i Århus - er miljømærket, og Wakeup-konceptet er miljømæssig et godt valg.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade og Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade er netop tildelt Green Key.

Arp. Hansens lavprishoteller Wakeup Aarhus og kædens helt nye Wakeup Bernstorffsgade, som ligger på Kalvebod Brygge er netop blevet mærket med Green Key. De slutter sig til de to øvrige mærkede hoteller Wakeup Copenhagen, Borgergade og Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade, der havde Green Key i forvejen.

Wakeup-konceptet er også miljømæssig et godt valg, da hotellerne har udbredt brug af LED-belysning, nøglekort og sensorer, der begrænser energiforbruget. Alle fire hoteller har en god affaldssortering for gæster og personale, minimerer linned på en-mands-værelser, nedbringer plastik-service og -produkter og har et højt indkøb af økologiske fødevarer.

Ekstra sengetøj og håndklæder i skuffe på Wakeup Bernstoffsgade. Ofte overnatter en person på Wakeups værelser, så det er spild, at en gæst bruger dyner og håndklæder til to. Hvis der er to overnattene gæster, kan de tage ekstra sengetøj og håndklæder i skuffe under sengen.

Affaldssortering ved lobby på Wakeup Bernstoffsgade

Læs mere om kædens miljøindsats...