Familieferie_Landal GreenParks.jpg

Tapper direkte ind i efterspørgslen på bæredygtig og aktiv familieferie

Godt et år efter indtoget i Danmark melder Landal GreenParks om markant vækst i besøgstallet. Alle fem parker er nu mærket med Green Key.

15 måneder efter Europas største ferieparkkæde åbnede i Danmark og kort efter at alle parker er mærket med Green Key, præsenterer Landal GreenParks nu en kraftig stigning i det samlede besøgstal for de fem danske Landal-parker. Sammenlignet med de tre første måneder af 2018 går den miljøbevidste ferieparkkæde således 21 procent frem i årets første kvartal.

Samtidig er Landal GreenParks lige nu 63 procent foran på bookinger til resten af året i forhold til samme tidspunkt sidste år.

”Vi er gået i markedet med et ferieprodukt, der tapper direkte ind i efterspørgslen på bæredygtig og aktiv familieferie. Den moderne familie vil ikke nøjes med badeland og bølgefritter, de vil inspireres og aktiveres. Det er det, vi kan, og det har børnefamilierne fået øje på. Derfor oplever vi vækst,” fortæller direktør hos Landal GreenParks i Danmark, Søren Sandberg.

Siden Landal GreenParks i 2018 overtog ferieparkerne Søhøjlandet, Seawest, Rønbjerg, Ebeltoft og Grønhøj Strand, har der været fuldt blus på tilpasningen af aktiviteter og parkfaciliteter, som skal leve op til niveauet hos det førende europæiske feriepark-brand. Samtidig har implementeringen af den miljøvenlige linje og promoveringen af det aktive, naturprægede feriekoncept været i fokus.

På sigt har Landal GreenParks planer om at udvide antallet af ferieparker i Danmark.