Eccoking_produkter_I.jpg

Comwell har indgået om bæredygtige, naturlige og økologiske gæsteartikler

Comwell Hotels har indgået et nyt samarbejde med den danske hudplejeproducent Ecooking. Det nye samarbejde bringer de bedste ingredienser til hudpleje fra køkkenet og ind på hotelværelset med naturlige og økologiske gæsteartikler.

Comwell har længe arbejdet med bæredygtighed på tværs af hotelkædens madprofil og produkter, og derfor er det med store forventninger, at hotel-kæden nu har indgået et samarbejde med Ecooking, der sikrer gæsteartikler af høj og bæredygtig kvalitet.

Comwells driftsdirektør, Peer Rysgaard, glæder sig over det nye samarbejde:
”For Comwell er det et enormt kvalitetsløft. Vi investerer nu i vores gæster ved at give dem et dansk kvalitetsprodukt, der tilmed matcher vores klima- og bæredygtighedsværdier. For os er det vigtigt, at vi skaber tryghed og giver den bedste kvalitet til vores gæster gennem hele ”rejsen” under et ophold – alt lige fra maden du spiser, sæben du bruger, puden du lægger hovedet på og sengetøjet du ligger i,” siger Comwells driftsdirektør, Peer Rysgaard.