487_312116.jpg

Hotel Fjordgården: Her tages den grønne omstilling alvorligt

Undervejs fandt vi ud af, at det var den rigtige vej at gå; ikke bare af hensyn til tallene på Fjordgårdens bundlinje, men også fordi vi kunne se, at der var stadig flere kunder, der efterspurgte hoteller, som tager hensyn til miljøet.

Og så er "det grønne hotel" fremtiden, mener Brian Madsen. Kunderne efterspørger det.

Derfor er det ikke underligt, at Hotel Fjordgården de seneste år har satset "grønt". Ikke nok med, at det mindsker hotellets "miljøfodspor"; det er faktisk også en god forretning for hotellets ejer. De sidste tre år er der investeret tre-fire millioner kroner i energioptimering, og der er foretaget en række tiltag for at hindre eksempelvis madspild, skriver dbrs.dk.

Blandt andet er der investeret i varmevekslere, krydsvekslere og blandesløjfer; det kommende kurbad er selvfølgelig også indrettet efter de mest besparende principper, fortæller direktør Brian Madsen.

Hotel Fjordgårdens restaurant har også fokus på brug af lokale råvarer; den har haft stor succes med portionsanretninger af både morgenmad og kolde buffetretter.

Læs hele artiklen her.