10-1-1.jpg

Trine Richter fra Green Solution House om bæredygtighed: Vi skal gøre os umage

Green Solution House er designet ud fra ”Cradle-to-Cradle”-princippet og gæster, der tjekker ind bliver mødt med grønne løsninger fra gulv til loft. Hotellet sætter cirkulær økonomi, genanvendelse og vedvarende energikilder i fokus – vel at bemærke uden gæsterne mærker det, for sådan kan det lige så godt være.

”Gæster skal være gæster og det er os som hoteldirektører, der skal gøre os umage. De skal ikke mindes om, at deres handlinger kan påvirke miljøet negativt eller de skal udvise mådehold. De skal have ro til at nyde opholdet og skabe så meget som muligt,” siger hoteldirektør Trine Richter.

Hun driver Green Solution House, der både på tager imod private hotelgæster men lægger i høj grad også hus til konferencer og virksomhedsbesøg. Ifølge hende skal man ikke lægge mærke til at man besøger et bæredygtigt hotel som gæst.

Læs hele artiklen her.