AalborgAirportHotelFacade-1.jpg

Aalborg Airport Hotel er nu mærket med Green Key

Aalborg var i 2019 den store højdespringer i et bæredygtighedindeks for turisme. En stor årsag er byen mange Green Key hoteller, og nu er Aalborg Airport Hotel føjet til listen.

Med Det Økologiske Spisemærke i bronze, møbler bygget af genbrugstræ af social udsatte og en nye bygning med god isolering og nye tekniske installationer er Aalborg Airport Hotel et kærkomment medlem af Green Key. Hotellet, som er et helt nyt hotel ved Aalborg Lufthavn, har 64 værelser og er en del af Familien Bühlmann Hotels.

Hotellet bakker dermed op om byens arbejde for at blive en bæredygtig destination. Takket være et formidabelt samarbejde på tværs i byen er det lykkedes at flytte Aalborg fra en 18. plads i 2018 til en 5. plads på Global Destination Sustainability Indexet (GDS).

Læs mere: Tigerspring for Aalborg på bæredygtighedindeks, mens København fastholder 2. plads

- Aalborg er som destination et forbillede på, hvordan samarbejde om bæredygtighed mellem VisitAalborg, kommunen og byens turistvirksomheder som Aalborg Airport Hotel hurtigt betaler sig i forhold til at fremme den bæredygtige udvikling og byens image, siger sekretariatsleder Mikal Holt Jensen.

Med miljømærkningen af Aalborg Airport Hotel, når byen en del over de 50 % miljømærkede værelser. De øvrige Green Key hoteller i byen er Kompas Aalborg HotelFirst Hotel AalborgComwells Hvide Hus og .

 Læs også: 50 % af værelserne i Aalborg er miljømærket efter Green Key-mærkning af Kompas Hotel Aalborg