cafe_salater_yuzhao-3454

Green Key til Cofocos nye hotel Coco Hotel 

Det er nok gået op for de fleste, at Cofoco har fokus på bæredygtighed. Derfor er det også naturligt at Cofocos første hotel Coco Hotel er skabt med bæredygtighed for øje, og derfor nu er blevet mærket med Green Key.

Midt på Vesterbro ligger Cofocos nye og foreløbige eneste hotel Coco Hotel. Det 90 værelser store hotel er blevet gennemrenoveret, da Cofoco overtog det tidligere Crown Hotel for cirka 1 år siden.  

Det betyder, at hotellet nu opfylder alle Green Keys obligatoriske kriterier og cirka 70 % af pointkriterier, hvilket er langt over grænsen på 30 %.

- Coco Hotel deler Cofocos værdigrundlag og derfor er der ikke tvivl om hotellets bæredygtige indsats er ambitiøs og værdifuld, udtaler Mikal Holt Jensen, sekretariatsleder fra Green Key.

Café Coco serverer hovedsagligt økologiske produkter, og plastikflasker i minibaren findes ikke. Alle håndklæder og sengetøj er fremstillet af økologisk bomuld. Hele bygningen er renoveret med energi- og vandbesparende løsninger og ligesom Cofocos restauranter, er hotellet dækket af bæredygtig energi fra Cofocos egen solcelleanlæg i Nees i Nordvestjylland.

Læs om Cofocos bæredygtige indsats og tilsvarende for Coco Hotel.