Ny bog om Staycation i Danmark

Vi skal holde ferie i Danmark. Det er dejligt, smukt og ofte mere klimavenligt. I bogen "Staycation i Danmark" kan du få en masse gode bud på, hvor du skal tage hen og hvordan du rejser mere bæredygtigt.

Staycation i Danmark er en e-bog skrevet af TheTravelBook. Denne e-bog indeholder en masse anbefalinger til steder man kan besøge, og aktiviteter man kan foretage sig, når man er på ferie i Danmark. Bogen er en inspirationsbog med smukke fotos fra Danmark af TheTravelBook, samt stemningsbeskrivelser af unikke oplevelser, indlogeringer og spisesteder i Danmark. Formålet med bogen er dermed, at inspirere danskere til at tage på ferie i deres eget land.

E-bogen fokuserer primært på naturoplevelser i Danmark og giver anbefalinger til indlogeringer og spisesteder med miljømærker som fx Green Key. Under overnatninger er et særligt afsnit om Green Key certificerede hoteller, herunder Sinatur Skarrildhus, Marienlyst Strandhotel, Hotel Britannia, (First) Hotel Atlantic, Kurhotel Skodsborg og Guldsmeden Manon les Suites.

Se og bestil bogen her...