nysted_photo-robin-skjoldborg_54-medium

Klimadagsorden gavner dansk feriehusudlejning

Danskerne er stigende grad bevidste om bæredygtighed, når de vælger feriedestination. Det gavner feriehusudlejningen.

Søgningen på feriehuse stiger blandt andet i takt med, at turisterne bliver mere bevidste om klimadagsordenen påvirkning af den enkeltes ferie- og rejseadfærd 

- Faktisk er en ferie i sommerhus ofte bæredygtig bøde før, under og efter opholdet. Langt størstedelen af gæsterne kommer i fyldte biler inden for en gennemsnitlig køreafstand på tre timer, stømmen til el-radiatorewn i feriehuset kommer ofte fra havvindmølle, og gæsterne handler i høj grad lokalt. Det er sammen med til at reducere klimaaftrykket under ferien. udtaler Carlos Villaro Lassen fra Feriehusudlejernes Brancheforening.