dfd-mundbind-1920x1280

Bæredygtige stofmundbind fra De Forenede Dampvaskerier

HORESTA har lavet en rabataftale hos De Forenede Dampvaskerier, så du kan få bæredygtige stofmundbind på vaske-/lejeløsning leveret til døren.

De Forenede Dampvaskerier (DFD) har lanceret et genanvendeligt stofmundbind af upcyclede materialer. Mundbindene er en del af DFDs upcycling-initiativ, DFD upcy, hvor aflagte tekstiler får nyt liv og igen kan indgå i en vaske-/lejeløsning.

Nu har HORESTA lavet en medlemsfordel med DFD om mundbindene, der er lavet af aflagte tekstiler fra pharmaproduktioner i Danmark. Da tekstilet i sin oprindelige brugsform er designet til at filtrere partikler, giver det særligt god mening at upcycle til mundbind.

Mundbindene kan tåle industrivask, og filtreringsevnen fra metervaren falder ind i sundhedsmyndighedernes højeste kategori for stofmundbind (over 90% filtrering). HORESTAs medlemmer har således mulighed for en cirkulær vaske-/lejeløsning med gode, komfortable stofmundbind, der skaber et hjemligt og ensrettet udtryk samt et positivt bidrag til den bæredygtige agenda.

Læs mere...