Koldingapartmentgoogle

Kolding Hotel Apartments synliggør Green Key på deres Google-profil

Kolding Hotel Apartments har allerede registeret Green Key mærkning på deres Google-profil, så besøgende kan se, at de er miljøcertificeret.

Danske hoteller med Green Key kan nu logge ind på Google My Business for at tilføje miljømærker til deres virksomhedsprofil, som gør det nemmere at finde for de mærkede steder for et stigende antal gæster med bæredygtighedsfokus. Det har Kolding Hotel Apartments allerede gjort.

Bæredygtighed på hoteller

Hoteller kan nu angive deres indsats inden for bæredygtighed på hotellets infoside på Google sammen med faciliteter, stjerneklassifikation samt sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.

Find miljøcertificerede hoteller

Hoteller med etiketten "miljøcertificeret" er certificeret af en akkrediteret uafhængig organisation som opfylder visse standarder. Det gælder fx Green Key og det nordiske Svanen.

Sådan kan du i fremtiden finde ud af om et hotel er miljømærket:

 • Søg efter hoteller på google.com/travel.
 • Vælg et hotel med etiketten "øko-certificeret".
 • Vælg fanen Om på hotellets infoside.
 • Rul ned til sektionen "Bæredygtighed".

Rul ned for at se, om der er en sektion om bæredygtighed. Hvis du ikke kan finde denne sektion, kan du besøge hotellets website for at se, om de følger nogle bæredygtige praksisser, som de endnu ikke har rapporteret til Google.

Om miljøcertificeringer

Miljøcertificeringer tildeles hoteller, som opfylder bæredygtighedskriterier, der er godkendt af et tredjepartscertificeringsbureau. Når et hotel er markeret som "miljøcertificeret" på Google, betyder det, at stedet er blevet tildelt en certificering fra et bureau, der ifølge Google opfylder følgende standarder:

 1. Bureauet skal bruge globalt anerkendte og ansete kriterier til at evaluere hotellet.
 2. Evalueringen skal fokusere på miljøpåvirkningen fra mindst disse 4 kategorier:
 • Energiklasse 
 • Vandbesparelse 
 • Affaldsreduktion
 • Vedvarende energi
 1. Bureauet skal udføre en revision på stedet for at bekræfte hotellets bæredygtige praksisser eller benytte sig af en uafhængig tredjepart til at gøre det.

Google bekræfter ikke certificeringsstatussen for hvert enkelt hotel. 

Miljømærker som Google anerkender

I øjeblikket overholder følgende miljøcertificeringer Googles standarder. Alle har omfattende og strenge bæredygtighedskriterier, der sigter efter at reducere hotellers CO2-belastning.

Nogle af de mærker som er anerkendt er:

Men ikke fx EU Blomsten eller B-Corp.