Cafe1

Konferencegæster vil have økologi på tallerkenen

Centralværkstedet og Smedien har netop fået tildelt det økologiske spisemærke i bronze.

Det betyder, at alle Comwells hoteller og venues i Danmark nu har fået tildelt spisemærket.

Fødevarestyrelsen har netop registreret Comwells konferenceenheder, Centralværkstedet og Smedien, i Aarhus til at kunne bruge det økologiske spisemærke i bronze for at anvende 30-60% økologi i deres køkkener.

Siden 2015 har Comwell arbejdet målrettet med den grønne omstilling, hvilket blandt andet har resulteret i den forbrugerorienteret bæredygtighedspris, Sustainable Brand Index Award, for Danmarks mest bæredygtige brand inden for kategorien hotelkæde i 2019, 2020, 2021 og 2022.

Alle Comwells 18 danske hoteller og venues har Det Økologiske Spisemærke i bronze, er certificeret med turismens internationale miljømærke Green Key og en del af UN Global Compact.