Dgibyenlounge

Miljømærket har givet pote for DGI byen

Som et af de 21 hoteller, der fik Green Key-certifikatet i 2021 i Danmark, nyder DGI Byen hotel- og konferencecenter allerede godt af sin beslutning om at blive et grønnere etablissement.

Det mener CCO i DGI Byen Jesper Bremholm, som deltog i den sidste af fire Energitrim-workshops arrangeret af Sustain i januar 2022.

Den sidste Energitrim-workshop fokuserede hovedsageligt på betydningen af ​​Green Key-certifikatet for restaurationsvirksomheder og de nødvendige trin til opnåelse af miljømærket.

Efter at have reflekteret over DGI Byens første år med Green Key-certifikatet, erkendte hotel- og konferencestedet CCO Jesper Bremholm, at virksomheden allerede nu oplever fordelene ved at være certificeret af Green Key.

DGI Byens CCO forklarede, at miljømærket ikke kun har hjulpet virksomheden med at forbedre sine miljøstandarder, men også givet DGI Byen mulighed for at sælge mere.

Desuden vurderer Jesper Bremholm, at det miljøarbejde, der er igangsat gennem Green Key-certifikatet, har gjort det muligt for hotellet bedre at inddrage både gæster og medarbejdere i denne nye grønne strategi.