Download (3)

Turismeaktører kan få hjælp til bæredygtighed

I Region Hovedstaden kan, i første omgang fem virksomheder, der sælger produkter eller services til turister, få hjælp til bæredygtighedsprojekter. Bag Sustainable Choice CPH står WoCo.

Med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse gennemfører Wonderful Copenhagen, WoCo, projektet Sustainable Choice CPH, som en del af at gøre København til verdens mest bæredygtige hovedstadsdestination. I første omgang udvælges fem ansøgere – der er ansøgningsfrist den 10. august klokken 12, skriver WoCo på sin hjemmeside.

Om kravene til ansøgere blandt virksomheder der sælger produkter og service til leisure- som erhvervsturister, skriver WoCo blandt andet i sin ”åbne invitation:”

Bæredygtighed er et konkurrenceparameter

Bæredygtighed er et konkurrenceparameter inden for turisme. Såvel forbrugere som myndigheder og erhvervspartnere stiller i stigende grad krav til, at man som virksomhed arbejder aktivt med virksomhedens bæredygtighedsprofil, hedder det blandt andet fra Wonderful Copenhagen som tilføjer:

Ansøgerne skal blandt andet ”leve op til statsstøttereglerne om ikke at have modtaget over 200.000 euro i offentlig støtte de seneste tre regnskabsår,” understreges det.

Der bliver i alt 15 af disse virksomhedsforløb frem til maj 2024. Kommer man på det første hold, er der mulighed for at komme med i en efterfølgende runde.