Hotel Knudsens Gaard

4 af 5 stjerner

Hotel Knudsens Gaard er beliggende i Odense med 2 km. fra Odenses gågader og 3,5 km. fra E20 motorvejen. Det er et 4-stjernet hotel med en sjælden kombination af landlig idyl og moderne komfort.Hotellet er et godt udgangspunkt for ture til de mange seværdigheder i Odense og på Fyn.

Der kan tilbydes 77 værelser i forskellige kategorier, heraf 3 suiter. Alle gæster har gratis parkering, enten på gårdspladsen eller i egen aflåst parkeringskælder.

Restaurant Knudsens Gaard er en lækker restaurant i Odense. Hver dag tilbyder restauranten nye menuer og frisk fisk. Nyd vores morgenbuffet med brød fra den lokale bager, hjemmelavede marmelader og pålæg fra den lokale slagter.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2010.

Område

Odense 

Odense er med 200.000 indbyggere den største by på Fyn. Byen byder på mange spændende attraktioner for både børn og voksne. Oplev atmosfæren i den gamle bydel, der for øjeblikket er ved at blive 'genforenet' med resten af bymidten i Th.B. Thriges Gade-projektet, der forventes færdigt i 2020. Den gamle bydel er også hvor du finder H.C. Andersen-museet, H.C. Andersens fødehjem, børnekulturhuset Fyrtøjet og bymuseet Møntergården.

I Odense er omkring 40 % af hotelværelserne mærket med enten Svanen eller Green Key.