Feriecenter

Landal Grønhøj Strand

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Nyd familieferien ved det magiske Vesterhav. Landal Grønhøj Strand ligger blot 400 meter fra den brede, hvide sandstrand og danner rammerne om en ferie i naturens tegn. Hop en tur i bølgerne eller nyd en sjov dag i Fårup Sommerland. 

Hos Landal Grønhøj Strand får du din egen feriebolig midt i den vestjyske natur, med fri adgang til svømmehal med rutsjebane samt inden- og udendørsbassin og inden- og udendørsfaciliteter som sportshal, minigolf, legeplads, beachvolley og fodbold. I området er der fantastiske vandre- og cykelture i område samt mulighed for at køre og cykle direkte på standen.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2019 og del af Landals miljøprogram.

Område

Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerde største by med en befolkning på over 200.000 beboer. I de seneste år har Aalborg gennemgået en forandring og udviklet sig fra at være en industriby, til en oase af arkitektur, spændende gastronomi og hyggelig storbystemning.

Aalborg har lagt navn til to vigtige europæiske bæredygtighedsdokumenter: Aalborg Charter fra 1994 og Aalborg Forpligtelserne fra 2004. Aalborg er involveret i Sustainable Cities-kampagnen, som ledes af ICLEI (Local Governments for Sustainability).

Omkring 50 % af værelserne i Aalborg er miljømærket med Svanen eller Green Key.