Green Key

Trinity Hotel og Konference Center

4 af 5 stjerner

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark. Lige der, finder du Trinity Hotel. 

Faciliteterne er firestjernede og i prisen indgårt trådløst internet på alle værelser, fitnesslokale med mange maskiner, spillerum og cykler til udflugter ud i naturen.

Trinity Hotel er kåret af TripAdvisor som et af Danmarks ti mest anbefalede hoteller og tildelt Traveller’s Choice som et blandt bare 25 hoteller i hele landet.

Restaurant Lillebælt er anerkendt som en af de fineste i området. Kokkene sætter en ære i at tage det bedste fra fagets stolte traditioner og krydre det med nutidig inspiration. Råvarerne er friske, håndværket udsøgt og passionen evident i hver en bid. Den skønne udsigt over Lillebælt skærper kun smagssanserne, og hvis vejret er til det, trækker vi ud på den store terrasse, hvor kokken griller.

Når du vågner næste morgen, venter en buffet i særklasse på dig.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2016. Trinity Hotel & Konference Center  har vundet CSR People Prize 2017. Læs om deres indsats.

Område

Østjylland

Østjylland tilbyder dig en fantastisk kombination af frugtbart landskab, ekspansive skove, sandstrande og travle storbyer.

Det grønne og kuperede landskab i regionen blev dannet af gletsjeren i den sidste istid. Dale, kløfter og dybe fjorde blev alle udskåret af smeltevand.

Du vil opdage, at Østjylland er let tilgængeligt og fuld af varierede udendørs oplevelser. Det er også hjemsted for Danmarks dynamiske anden by, Århus, Mols Bjerge på Djursland, Samsø og Vejle.

Men du finder også Søhøjlandet med Silkeborg og Skanderborgs søer og skove samt Legoland i Billund.