Vejle Center Hotel

3 af 5 stjerner

På Vejle Center Hotel har vi rigtig mange gæster på kursus og som afholder møder og konference. De kommer til os igen og igen, fordi de synes, her er dejligt at være. De føler sig hjemme.
Hotellet appellerer i høj grad til kursus- og konferencevirksomhed og til forretningsrejsende, der gerne vil bo centralt. Men uanset hvilket ærinde, du kommer her i, er det vores mål, at du skal have det godt.

Vi har lokaler med en kapacitet på op til 150 personer, 137 store, røgfrie værelser og 300 gratis P-pladser lige ved døren.

Vejle Center Hotel ligger i gåafstand til Vejle Centrum og alle de kulturelle arrangementer som byen tilbyder. Gå på opdagelse i Vejles arkitektoniske landskab. Nyd blandt andet synet af De 5 Søstre, Fjordenhus, Bølgen og den nye havnefront. Derudover er vi nabo til DGI Huset Vejle.

Område

Østjylland

Østjylland tilbyder dig en fantastisk kombination af frugtbart landskab, ekspansive skove, sandstrande og travle storbyer.

Det grønne og kuperede landskab i regionen blev dannet af gletsjeren i den sidste istid. Dale, kløfter og dybe fjorde blev alle udskåret af smeltevand.

Du vil opdage, at Østjylland er let tilgængeligt og fuld af varierede udendørs oplevelser. Det er også hjemsted for Danmarks dynamiske anden by, Århus, Mols Bjerge på Djursland, Samsø og Vejle.

Men du finder også Søhøjlandet med Silkeborg og Skanderborgs søer og skove samt Legoland i Billund.