1616391906153

Staten har sagt ja til den bæredygtige hotelkæde Comwell

Comwells 13 konferencehoteller i Danmark er blevet en del af Statens Møde- og Konferenceaftale, hvor der har været særligt fokus på kædens bæredygtige arbejde.

Aftalen omfatter alle ministerier og styrelser og giver desuden regioner, kommuner og andre offentlige organisationer mulighed for indkøb af møder og konferencer hos kæden.

Comwell Hotels er en danskejet hotelkæde med mere end 50 års erfaring. Siden 2015 har de arbejdet målrettet med den grønne omstilling, og alle deres hoteller er Green Key-certificeret og har det økologiske spisemærke i bronze.

Den målrettede indsats har resulteret i, at Comwell for tredje år i træk er kåret som den mest bæredygtige hotelkæde i Danmark i forbindelse med uddelingen af den internationale pris Sustainable Brand Index Award.