peak12-med-green-key

Peak 12 peaker med Green Key certificering

Det nyere hotel i Viborg har nu nået den grønne tinde med sin Green Key mærkning og dermed er alle Familien Bühlmanns hoteller med i Green Key

Peak 12 Hotel åbnede for første gang i august 2021, men har allerede gjort en stor indsats for at implementere bæredygtige løsninger såsom affaldssortering, lokalt interiør, økologiske råvarer og ressourcebesparende produkter.

Alle værelser er eksempelvis indrettet med vaser lavet af genbrugspapir, og bøjler der er lavet af 100% bæredygtigt pap. Hotellet stiller store krav til sine samarbejdspartnere, og samarbejder kun med leverandører med en vis profil indenfor bæredygtighed.

Peak 12 Hotel har desuden modtaget Det Økologiske Spisemærke i Bronze fra Fødevarestyrelsen. Det betyder, at 30-60% af alle hotellets drikke- og fødevarer er økologiske.

Del af Familien Bühlmanns bæredygtighedsindsats

Peak 12´s mærkning kommer i naturlig forlængelse af Familien Bühlmanns bæredygtighedsindsats. Hotelkæden har i den seneste tid oprustet på den grønne dagsorden. Først fik det nyere Aalborg Airport Hotel Green Key tilbage i 2020, Nørre Vosborg og Hotel Scheelsminde kom med sidste år samtidig og i år er det så Paek12´s tur til at få turismens internationale miljømærke.

Læs mere om hotellets miljøindsats…