Hotel

Bymose Hegn

3 af 5 stjerner

Centralt beliggende i Nordsjælland ved Helsinge. 35 minutter fra København, 25 minutter fra Helsingør. 

Bymose Hegn Hotel & Kursuscenter har 112 moderne og velindrettede værelser samt en suite. Derudover findes tripleværelser, familieværelser og mulighed for ekstra opredning til børn og unge op til 16 år. Alle 112 værelser er nyrenoverede og har telefon, tv, buksepresse, strygejern, hårtørrer og gratis adgang til trådløst internet.

Hotellets kursuscenter ligger midt i naturen i udkanten af Helsinge. Stedet indbyder til overnatning og fælles hygge i baren efter aftensmaden eller en løbetur i skoven. Skov og grønne områder omkranser Bymose Hegn, så her er total nattero.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2009.

Område

Nordsjælland

Nordsjælland er velvære og wellness – også når det gælder mad. Derfor finder du et væld af økologiske producenter der leverer direkte til lokale restauranter og cafeer i Nordsjælland. Der er nemlig ikke altid langt fra jord til bord, når man får friske lokale økovarer direkte til køkkenet. På madmarkedet kan man samles omkring langborde med venner og familie og nyde mad fra hele verden, fra boder med forskellige streetfood-koncepter.

Du kan også købe ind i gårdbutikker og høstmarkeder, som altid har friske, bæredygtige og økologiske råvarer.

Lad pedalkraften lede dig ind i landet til skovens dybe, stille ro på rute 105 og 110  til UNESCO-verdensarv og Danmarks femte nationalpark eller hvide sandstrande og imponerende slotte. I Nordsjælland er der mange skove og det er tilladt og gratis at færdes i dem til hest, til fods eller på cykel.