Green Solution House

4 af 5 stjerner

Sølv

Det Økologiske Spisemærke

Hotel GSH 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til skøn forkælelse på Green Solution House...af vores stamgæster bliver vi ofte kaldt Hotel GSH.


Bæredygtighed er en selvfølge
Selvfølgelig er vi stolte over, at en af verdens største aviser 'The Guardian' i 2021 kårede os som en af de 10 mest miljøvenlige hoteller i Europa. Vi er også glade for at have vundet EU's miljøpris for vores bæredygtige byggeri og drift. Det er også dejligt at være kåret af Active House Alliance, der er en verdensomspændende certificeringsordning for miljørigtige bygninger, som 'Overall Best of 10 Years'. For os er bæredygtighed dog ikke et mål, men en naturlighed. For selvfølgelig skal du kunne holde et møde i flotte rammer eller bo på et lækkert værelse...og stadig være sikker på, at du har valgt det miljømæssigt rigtige hotel.

Er du mødegæst?
Vidste du, at dagslys er afgørende for udbyttet af dit møde og konference? Jo mere dagslys i lokalet, jo mere energi får du og dine mødedeltagere. Du kan derfor glæde dig til vores mødelokaler med specielbyggede vinduesløsninger fra Velux, som sikrer maksimalt dagslys i dit mødelokale. Mødelokalerne er selvfølgelig flotte og velindrettede, og du har adgang til det bedst mulige udstyr. Hvis du har spørgsmål, så hjælper vi dig hurtigt - ligesom vi naturligvis sørger for velsmagende forplejning efter dine ønsker. Vi hjælper dig også gerne med at arrangere oplevelser på Bornholm. Læs mere om dit møde eller konference her.

Er du feriegæst?
Vidste du, at ren luft er vigtig for din søvnkvalitet? Værelserne på Hotel GSH sikrer dig en god søvn, for de specielle tæpper og gardiner renser luften, mens Auping-sengene sørger for, at du ligger godt. Fra værelserne har du en dejlig balkon/terrasse med udsigt til skoven eller den store naturgrund omkring hotellet. Værelserne er indrettet med forskellige designs. Nogle værelser er indrettet med bæredygtige møbler fra Skagerak, mens de nye flotte værelser fra 2022 er bygget i genbrugstræ. Resttræet fra bygningen af værelserne er brugt til at lave smarte møbler til værelserne, således at intet går til spilde. Læs mere om værelserne her.      

Økologi og lokale produkter
Inkluderet i din værelsespris er selvfølgelig den lækre morgenbuffet, som tager udgangspunkt i økologi og lokaltproducerede fødevarer - prøv ex at smage vores honning, som er lavet af hotellets egne bier. Den store parklignende have ved Hotel GSH er anlagt med henblik på maksimal biodiversitet, og det er noget, som bierne elsker.

Beliggenheden
På Hotel GSH bor du lige ved skoven, og der er kun en kort gåtur gennem skoven til, at du kommer til den skønne sandstrand. Stranden er en af Bornholms hemmelige perler, for den ligger gemt, og bruges derfor næsten kun af hotellets gæster og de lokale bornholmere. Skovstien fører dig også videre til Rønne centrum, hvor der er et skønt torveliv med cafeer, seværdigheder og museer. Læs mere om Rønne her. Endvidere er der kun cirka 2 kilometer til færgehavnen, og 5 kilometer til Bornholms Lufthavn. På Hotel GSH bor du derfor flot, roligt og stadig centralt.

Gratis leje af cykler
Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter 50 meter fra Hotel GSH - og mange stamgæster siger, at den bedste måde at opleve Bornholm på er fra cykel. Derfor kan du selvfølgelig gratis låne en cykel, når du bor på Hotel GSH.  

De grønne løsninger
Gæster fra hele verden kommer på besøg for at se vores bæredygtige løsninger. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at få en fortælling om de grønne løsninger som eksempelvis: Hotel GSH er delvist bygget af genbrugsmaterialer - og hvis der er brugt nye materialer, så er bygningen konstrueret, således at materialerne kan genbruges i fremtiden. Solceller skaber strøm til hotellet. Genbrugsglas fra den bornholmske glasdesigner Pernille Bülow er omdannet til glasstier i parken. Den store naturgrund ved hotellet er anlagt med fokus på biodiversitet. Derfor vil du ofte møde rådyr, harer og kaniner. Køkkenaffaldet bliver omdannet til biogas. Vand fra brusere bliver renset og genbrugt til toiletskyl. Benzinslugende græsslåmaskiner er erstattet af hyggelige får. Hotel GSH er selvfølgelig miljømærket med Green Key.

Restaurant
Når du er mødegæst, kan du glæde dig til lækker mad i restauranten til såvel frokost, eftermiddag som aften. Restauranten er desværre ikke åben for individuelle gæster, men hvis du er feriegæst, så anbefaler vi dig restauranterne på vores to søster-hoteller: Griffen Spahotel og Fredensborg Badehotel, som ligger bare 700 meter fra Hotel GSH. 

Handicapvenlighed
Hotel GSH lever selvfølgelig op til mærkningsordningen 'God Adgang', således at du nemt kan bo hos os, hvis du ex bruger rullestol. 

Parkering og ladestandere
Som gæst på Hotel GSH kan du parkere gratis og lige ved hotellet, og der er selvfølgelig ladestandere, hvis du har el-bil med.

Særlig miljøindsats

Green Key siden åbningen i 2015. Bygningen og landskabet udtrykker en holistisk tilgang til bæredygtigt design, og hotellet er et demonstrationsprojekt for bæredygtige tekniske løsninger.

Område

Bornholm

Gå på opdagelse i det bornholmske madlandskab – et fyrtårn indenfor bæredygtige fødevarer. I 2010 blev Bornholm udnævnt som Danmarks første Fairtrade Ø og der er mange forskellige fairtrade produkter i øens butikker, restauranterne og cafeerne.

”Bright Green Island” - på Bornholm vil de i 2035 være et bæredygtigt og klimavenligt ø-samfund, fordi de tror på, at en holdbar fremtid for deres ø, handler om klogt og bæredygtigt at udnytte og værne om de fælles ressourcer.

Friluftsliv og outdoorturisme er der gode muligheder for i den biodiverse natur, med de mange cykle- og vandrestier, samt nyde stranden med klitterne lige om hjørnet.

Der er 4 Green Key hoteller på Bornholm. 3 i Rønne og et i Svaneke.