Griffen Spa Hotel

4 af 5 stjerner

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Griffen Spahotel 

Et eventyr venter dig på Bornholms flotte spahotel
I eventyrets verden vogter fabeldyret Griffen over værdifulde skatte. Griffen Spahotel er derfor et meget passende navn for det skønne hotel, som ligger i første række til vandet ved havnepromenaden i Rønnes gamle bydel.

Hotellet er indrettet i moderne stil af den bornholmske designer Pernille Bülow. Glæd dig til flotte værelser hvor du kan vælge mellem værelser med fransk altan og byudsigt, værelser med balkon og havudsigt eller suiter med stue, walk-in closet, to balkoner og havudsigt. Dobbeltværelserne er beliggende i stueplan, 1. eller 2. sal. Suiterne er beliggende på 2. sal. Der er elevator til 1. og 2. sal.

Griffen Spahotel er det ideelle udgangspunkt for en ferie på Bornholm - og du behøver ikke at have bil med. Lån en af de gratis cykler i receptionen. Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter 50 meter fra hotellet, og efter få minutter er du på de hyggelige skovstier. Måske tager du en tur til røgeriet i Hasle og smager nogle af de lækre røgede sild?

Den Bornholmske Diamantspa
Som overnattende gæst på Griffen Spahotel har du gratis adgang til Den Bornholmske Diamantspa. Glæd dig til at blive forkælet. Der er ingen ure. Ingen hastende mails. Ingen bimlende telefoner. Kun ro, afslapning og velvære. Det over 1.000 kvadratmeter store indendørs- og udendørs spaområde tager udspring i den bornholmske natur og byder på et væld af saunaer, dampbade, kolde bassiner og varme spabade. Du kan også tilkøbe wellness-behandlinger hos hotellets dygtige massører og wellnesseksperter.

Restaurant G's Køkken
Efter en afslappende tur i Den Bornholmske Diamantspa er det dine smagsløgs tur til at blive forkælet. Menukortet frister med lækre forretter og desserter - og til hovedretten sammensætter du selv din vegetar-, fiske- eller kødret med et stort udbud af forskellige saucer og grøntsager, således at du får præcis den smag, som du ønsker. Når smagsløgene er blevet forkælet, så er det dine øjnes tur. Restaurant G ligger nemlig med den flotteste udsigt over havet. Udsigten er kåret som en af Bornholms 10 flotteste - og ved solnedgang går solen ned i havet foran dig i et fantastisk gult, rødt og violet farvespil, som bringer dit feriesmil frem på læberne. Solnedgangen ved Griffen Spahotel er nok den mest fotograferede solnedgang på Bornholm.

Parkering og ladestandere
Som gæst på Griffen Spahotel kan du parkere gratis og lige ved hotellet, og der er selvfølgelig ladestandere til el-biler.Særlig miljøindsats

Green Key - Miljørigtig ferie
Griffen Spahotel er certificeret med miljømærket Green Key. Det sikrer, at du trygt kan holde en bæredygtighed ferie på Griffen Spahotel. Som gæst på Griffen Spahotel er du altid velkommen til at spørge vores medarbejdere om hotellets grønne løsninger.

Område

Bornholm

Gå på opdagelse i det bornholmske madlandskab – et fyrtårn indenfor bæredygtige fødevarer. I 2010 blev Bornholm udnævnt som Danmarks første Fairtrade Ø og der er mange forskellige fairtrade produkter i øens butikker, restauranterne og cafeerne.

”Bright Green Island” - på Bornholm vil de i 2035 være et bæredygtigt og klimavenligt ø-samfund, fordi de tror på, at en holdbar fremtid for deres ø, handler om klogt og bæredygtigt at udnytte og værne om de fælles ressourcer.

Friluftsliv og outdoorturisme er der gode muligheder for i den biodiverse natur, med de mange cykle- og vandrestier, samt nyde stranden med klitterne lige om hjørnet.

Der er 4 Green Key hoteller på Bornholm. 3 i Rønne og et i Svaneke.