Green Key

Griffen Spa Hotel er Bornholms største hotel beliggende direkte ud til Østersøen, 100m fra sandstrand, tæt ved lystbådehavnen og Rønnes centrum på øens vestkyst. Der er gratis adgang til Den Bornholmske Diamant Spa og konferencelokaler i alle størrelser (2-350 deltagere). Restaurant Victoria har en enestående panoramaudsigt med mulighed for at se solen gå ned over Østersøen.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2013.

Område

Bornholm

Gå på opdagelse i det bornholmske madlandskab – et fyrtårn indenfor bæredygtige fødevarer. I 2010 blev Bornholm udnævnt som Danmarks første Fairtrade Ø og der er mange forskellige fairtrade produkter i øens butikker, restauranterne og cafeerne.

”Bright Green Island” - på Bornholm vil de i 2035 være et bæredygtigt og klimavenligt ø-samfund, fordi de tror på, at en holdbar fremtid for deres ø, handler om klogt og bæredygtigt at udnytte og værne om de fælles ressourcer.

Friluftsliv og outdoorturisme er der gode muligheder for i den biodiverse natur, med de mange cykle- og vandrestier, samt nyde stranden med klitterne lige om hjørnet.

Der er 4 Green Key hoteller på Bornholm. 3 i Rønne og et i Svaneke.