Camping

Gudenåen Camping Silkeborg

Gudenåens Camping Silkeborg er en lille hyggelig plads. Vi ligger i et naturskønt område med fredelige skove direkte ned til Gudenåen. Lad bilen stå og gå til Silkeborg centrum på 20 minutter. I byen finder du mange spændende specialbutikker, antik/genbrugsforretninger, markedsdage, hyggelige caféer, gallerier, attraktioner og museer.

På din vej til Silkeborg midtby går du igennem byparken “Indelukket”. Her er en restaurant, en hyggelig lille havn, minigolf, iskiosk og Museum Jorn.

På campingpladsen finder du en kiosk, hvor du kan bestille friskbagte rundstykker til morgenkaffen samt købe is og slik - og hvad du ellers lige står og mangler. Til børnene har vi legeplads og hoppepude samt mulighed for bordtennis, basket og andre aktiviteter. Vi har også en hyggelig TV-stue, fælles grill og udekøkken.

Det er ikke for ingenting, at Silkeborg hedder ”Danmarks Outdoor Hovedstad”.

Område

Søhøjlandet er paradis for alle naturelskere. Det bakkede landskab med frodige skove og dybe, blå søer byder på et væld af oplevelser for alle, der nyder at have højt til loftet. Du finder Silkeborg Søerne, som har flotte vandreture rundt om søerne og på vandet kan du sejle med en rigtig hjuldamper - Hjejlen eller fx tage på kanotur. Vil du højt til vejrs så besøg Himmelbjerget for imponerende udsigt over hele Søhøjlandet.

Søhøjlandet byder dog også på både kultur, historie og shopping ved et besøg til byen Silkeborg. Her kan du forbinde dine oplevelser med det bakkede landskab ude i naturen med egnens egen historie fra istid til nutid og fx opleve Tollundmanden – et moselig som blev fundet yderst velbevaret i en mose i Søhøjlandet.