Motel One Copenhagen/Hotel 27 er et elegant hotel i centrum af København tæt Strøget, den største gågade i København.

Butikker, restauranter, caféer, barer er lige i området. Byens sociale scene omgiver hotellet på hvert hjørne. Det centrale København indebærer også historie og kultur, hvilket betyder, at alle de største attraktioner er naboer til hotellet og kun få minutter væk er: Rådhuset, Glyptoteket, Tivoli, Nationalmuseet for at nævne nogle få.

Den nyrenoverede designlobby giver tonen for et stilfuldt ophold, og den grønne oase-lignende Garden Bar giver adgang til en udendørs oplevelse gemt væk fra trængsel og travlhed i centrum. Der serveres en kop kaffe eller en drink, når det passer dig, bare spørg.

Alle 200 værelser og suiter på Hotel 27 har trægulve, designermøbler og et minimalistisk farveskema. Alle værelser er udstyret med et fladskærms-tv, et skrivebord for din bekvemmelighed og, en populær Insta-favorit, et moderne, sort skiferbadeværelse. Gratis wifi er tilgængelig overalt på hotellet.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2013.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.