The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection

4 af 5 stjerner

The Huxley Copenhagen er placeret kun 400 m fra Kongens Nytorv og i gå afstand til Københavns rige udbud af kulturelle aktiviteter og attraktioner. Desuden finder man en lang række af hovedstadens bedste cafeer og restauranter i det hyggelige nærmiljø. 

Der tilbydes 81 værelser af international standard indrettet med moderne faciliteter. Hotellet har også en hyggelig cafe, mødelokaler med alt det nødvendige udstyr samt en dejlig morgenmadsrestaurant med en afslappet atmosfære. 

Der er parkeringsmuligheder tæt ved hotellet. Den diskrete elegance, der kendetegner hotellet, afspejles i det personlige og professionelle serviceniveau såvel som den smukke facade og receptionens rislende springvand.

Særlig miljøindsats

Green Key since 2009.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.